Mijn naam is Lisanne..

Mijn naam is Lisanne van Wagenberg. Ik ben 22 jaar en woonachtig in Rosmalen. Ik heb gestudeerd aan de Cosmo Academy en ik ben in bezit van een niveau 4 diploma ‘Leisure and hospitality executive’. Tijdens deze opleiding heb ik door de stages veel in de praktijk geleerd. Zo heb ik in mijn eerste jaar in Nederland 3 maanden animatiewerk op vakantieparken gedaan en heb ik in mijn tweede jaar 5 maanden op Mallorca animatiewerk in een Engels hotel gedaan. Na het afstuderen ben ik gaan werken in een evenementenbedrijf en heb ik veel activiteiten begeleid. Dit heb ik met veel plezier gedaan. Ik ben opgegroeid in het bedrijfsleven en ik heb de kans gekregen om mijn eigen bedrijf op te starten in het bedrijf van mijn ouders. Graag verwelkom ik je bij KidsKlup Rosmalen, samen met mijn tante Marion, bedrijfsleidster van D’n Boerenhap.

Mijn naam is Marion..

Mijn naam is Marion. Voor velen van jullie al een bekend gezicht. Ik ga Lisanne assisteren met de Kidsklup. Ik heb al een paar keer mogen oefenen en het is altijd een gezellige boel.

Ik ben 54 jaar en kom uit Oisterwijk.

We gaan een nieuwe uitdaging aan en ik heb er veel zin in. Wellicht zien we je een keer op een zaterdagmiddag bij de KnutselKlup of met je kinderfeestje..